Fjalor Grek - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "διαφορετικός από":
Grek Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "διαφορετικός από" në anglisht.
 
Deri tani, 353,740 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 1,875.
Tags: διαφορετικός από, different from, distinct from, Grek - Anglisht Fjalor, Grek, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Grek
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga ellinikoagklikalexiko.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0367 / 0.0257 (33)
Mbrapsht në krye